Napokon: Justin Bieber skupio 100 miliona pratilaca na Instagramu!I Justin Bieber sada ima počasnu brojku na Instagramu kao prava megazvezda – stigao je do tačno 100 miliona pratilaca!

Instagram je i dalje najpopularnija društvena mreža i upravo tamo se najviše stvari odvija, pa i broj lajkova i pratilaca svih zvezda učestalo raste. Justin Bieber u jednom periodu uopšte nije bio na ovoj društvenoj mreži, pa je to usporilo njegov napredak u brojkama, ali sada je i on deo počasne liste ljudi sa 100 miliona pratilaca! Iako na Instagramu nije to dostigao baš među prvima, na Twitteru ima 100 miliona još odavno.

Inače, kraljica Instagrama je i dalje Selena Gomez sa ubedljivih 137 miliona pratilaca, dok je iza nje Cristiano Ronaldo koji ima tek 127, a Ariana Grande ga polako stiže jer je napokon stigla do 120 miliona! Iza nje je Beyonce, a Taylor Swift je sa svojih 108 miliona tačno ispod Kylie Jenner i Kim Kardashian.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Čudovišno hrabar: Biebs skočio sa litice visoke preko 100 metara! (video)

5 thoughts on “Napokon: Justin Bieber skupio 100 miliona pratilaca na Instagramu!

  1. Drago mi je!! Ipak to i nije toliko mala brojka. Iako, neke ličnosti imaju 150 miliona pa je ovo onda neka brojka (za neke i ne tako velika)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.