Napokon: Justin Bieber skupio 100 miliona pratilaca na Instagramu!



I Justin Bieber sada ima počasnu brojku na Instagramu kao prava megazvezda – stigao je do tačno 100 miliona pratilaca!

Instagram je i dalje najpopularnija društvena mreža i upravo tamo se najviše stvari odvija, pa i broj lajkova i pratilaca svih zvezda učestalo raste. Justin Bieber u jednom periodu uopšte nije bio na ovoj društvenoj mreži, pa je to usporilo njegov napredak u brojkama, ali sada je i on deo počasne liste ljudi sa 100 miliona pratilaca! Iako na Instagramu nije to dostigao baš među prvima, na Twitteru ima 100 miliona još odavno.

Inače, kraljica Instagrama je i dalje Selena Gomez sa ubedljivih 137 miliona pratilaca, dok je iza nje Cristiano Ronaldo koji ima tek 127, a Ariana Grande ga polako stiže jer je napokon stigla do 120 miliona! Iza nje je Beyonce, a Taylor Swift je sa svojih 108 miliona tačno ispod Kylie Jenner i Kim Kardashian.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Justin Bieber ide u sveštenike, započeo obuku!

5 thoughts on “Napokon: Justin Bieber skupio 100 miliona pratilaca na Instagramu!

  1. Drago mi je!! Ipak to i nije toliko mala brojka. Iako, neke ličnosti imaju 150 miliona pa je ovo onda neka brojka (za neke i ne tako velika)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.