Kim Kardashian može u zatvor ako je Taylor Swift tuži

U prethodnih dana ponovo se rasplamsao sukob između Taylor Swift i Kim Kardashian, a sve nakon što je na internet dospeo čitav snimak razgovora Taylor sa Kiminim mužem, reperom Kanyeom Westom. Kako navode stručnjaci, Taylor sad ima dovoljno elemenata da tuži Kim i smesti je u zatvor.

Kako se navodi na The News, prvi razlog da Taylor podnese tužbu jeste činjenica da je njen telefonski razgovor uopšte sniman. Snimanje poziva nije nelegalno, ali samo pod uslovom da sve osobe koje su prisutne u razgovoru daju svoju saglasnost da se to uradi. Naravno, Taylor to nije znala, a to čak ni Kim ne poriče. Kako ističe advokatska kancelarija Stimmel Law Office, zakon o privatnosti je posebno strog u Kaliforniji, gde se ovaj slučaj i desio.

To ipak nije sve, jer bi Kim mogla da popije optužnicu i zbog pokušaja da uništi Taylorin kredibilitet pokušavajući da laži progura kao istinite informacije. Nema apsolutno nikakve sumnje da je Taylor mnogo propatila ne samo emotivno već i finansijski nakon optužbi koje je Kim iznela na njen račun. Da podsetimo, Kim je tvrdila da je Taylor dala dozvolu da je Kanye West u svojoj pesmi “Famous” naziva ku*kom”, a to se ispostavilo kao neistina. Ipak, u slučaju da do tužbe dođe, pre je za očekivati da Kim bude prinuđena da plati neku veliku kaznu umesto da boravi iza rešetaka. Kako se čini, Taylor uopšte nije zainteresovana za to.

U međuvremenu, Taylorin veliki prijatelj Todrick Hall imao je nekontrolisane izlive besa prema Kim koje je teško i da prenosimo u celosti. Između ostalog, on navodi i da je na osnovu videa jasno da Taylor nije mogla da da dozvolu Kanyeu a da nije ni čula pesmu, kao i da je strašno što joj nije bilo rečeno da će se njena golišava lutka pojaviti u krevetu pored Kanyea u spotu.

Pročitajte još  Glasanje je završeno: Selena Gomez je najpopularnija megazvezda regiona!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.