Video dokazuje: Kim i Kanye lagali u vezi sa Taylor Swift!

Taylor Swift je 2016. godine doživela dramu kakvu skoro nijedan manje popularan pevač ne bi preživeo i ne bi danas punio arene kako ona to može – skoro čitav svet se okrenuo protiv nje u drami sa Kanyeom Westom i Kim Kardashian, a sve zbog snimanog telefonskog poziva Kanyea i Tay, za koji je Tay tvrdila da je editovan. Sada kad je na internet procurela originalna verzija, Taylor ima razloga da slavi jer je njena nevinost dokazana!

Iako je prošlo četiri godine od drame koja je zamalo “zakopala” Taylor Swift, konačno je očigledno da je pevačica govorila istinu sve vreme i da nikada nije odobrila rečenicu “Ja sam učinio tu ku*ku slavnom”, čak u jednom delu kaže da je sama prodala milione kopija albuma “Fearless”. Rečenica “I made that bi*ch famous” zapravo se uopšte ne pominje u razgovoru i istina je da je Taylor nije znala.

Nije poznato ko je uspeo da nađe ovaj video i postavi ga onlajn, ali ko god da je u pitanju, pomogao je ljudima da shvate da su pevačicu lažno oklevetali, pa se sad mnogi javljaju na društvenim mrežama sa rečima izvinjenja. #KanyeWestIsOverParty je trend koji se ovoga puta širi Twitterom, kao što se 2016. godine širio na račun Taylor. Sve postaje još interesantnije kad se prisetimo Taylorine čuvene rečenice “All I think about is karma”, jer se čini da je karma stigla upravo one koji su lagali.

Pročitajte još  Violetin sjajan test opšte kulture: Koliko dobro poznaješ svijet slavnih?

Sada kada je ova priča ponovo aktuelna, pretpostavljamo da će je Taylor još jasnije rasvetliti u nekim budućim intervjuima, kao što ni do sada nije propuštala prilike da iskritikuje Kanyea Westa.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Video dokazuje: Kim i Kanye lagali u vezi sa Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.