Ariana predstavila novu muziku: Ne idite napolje, i biće još!

Ariana Grande mnogo se trudi ovih dana da ubedi svoj fandom da ne izlazi nigde iz kuće kako bi se korona virus što pre zaustavio. Ona je sad odlučila i da ih nagrađuje time što će im predstavljati delove svojih novih pesama, pod uslovom da se oni drže svog obećanja i ne ugrožavaju sebe i druge!

Kako prenosi Billboard, Ariana je tako na svom Twitter profilu objavila deo svoje do sad neobjavljene pesme, a sve to prati potpis, “Nedostaje mi to da stvaram nešto, jedva čekam da se vratim poslu ali sad vas molim da ostanete unutra”. U isečku koji traje 45 sekundi, Ari možemo čuti kako peva, “No more playing safe / Let’s take it all the way”. Da li je ovo potencijalno pesma sa novog albuma? Teško je to reći, jer nema sumnje da Ari u zalihi ima desetine pesama koje do sad nije objavila, jer je smatrala da one ili nisu dovoljno dobre za neki od njenih albuma, ili da se jednostavno ne uklapaju!

Ariana se ovih dana našla i na novom albumu Donalda Glovera sa kojim je snimila pesmu “Time”. Ova numera nekako dolazi u pravo vreme, jer Ari u njoj peva o tome kako treba da se pokrenemo kako bismo obezbedili sebi budućnost. “Moj stopala padaju na dno okeana, nestaje mi vremena… jake su mi emocije, osećam kako sve ide napred”, peva ona između ostalog. Arianatori će se možda setiti da su njih dvoje sarađivali još 2014. godine na pesmu “Break Your Heart Right Back”, tako da ova pesma i nije preveliko iznenađenje! Čini se da Ari nikad nije bila kreativnija i raspoloženija za rad, pa joj ovakva prisilna pauza i ne prija.

Pročitajte još  Čovek sekao struju, tvrdi da ga je Ariana Grande primorala na to!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Ariana predstavila novu muziku: Ne idite napolje, i biće još!

  1. Famozo na viberu sam napravila community arianators army balkan i nas je cilj da nas ari primeti i da je ubedimo da dodje na balkan znam da je teško ali ne odustajemo link grupe je https://invite.viber.com/?g2=AQAMcbKuKOD1sEspZB9M

    Zamolila bih vas ako ima način da objavite ovaj link da uđe što više fanova💖☁️✨ nadam se odgovoru🤞🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.