“Taylor Swift preti Kanyeu”: Medij tvrdi da ima dokaz kako je Tay odobrila Kanyeovu pesmu!

taylor-promo

Kim Kardashian brutalno je otpužila Taylor Swift da laže kad kaže kako nije odobrila Kanyeu da je spominje u svojoj pesmi “Famous” a britanski mediji tvrde da postoji snimak razgovora koji potvrđuje da ona zaista govori neistinu!

The Sun je tako imao uvid u dokument Taylorinih advokata u kome traže da reper snimak njihovog razgovora uništi kako ne bi bio tužen zbog toga. “Taylor preti Kanyeu advokatima i zahteva da se snimak uništi. Ona nije znala da se poziv snima i to krši njena prava. Snimak inače potvrđuje da je Taylor lično odobrila pesmu i sad se jako brine šta će biti ukoliko to dospe u javnost”, stoji u tekstu.

Ukoliko snimak zaista postoji, Kanye stvarno ne sme da ga objavi inače bi zbog toga mogao da snosi ozbiljne posledice jer se snimanje bez dozvole sagovornika oštro kažnjava po zakonu. Da li će ova priča ikad dobiti kraj, teško je reći.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  BFF Taylor Swift, Todrick Hall otkriva: Nisam upoznao njenog bivšeg od prošle godine, ali znam koliko je loše uticao na nju!

6 thoughts on ““Taylor Swift preti Kanyeu”: Medij tvrdi da ima dokaz kako je Tay odobrila Kanyeovu pesmu!

  1. Sve se smirilo,niko nije spominjao vise tu temu i Kim je izgleda morala zapoceti svadju samo da bi bila u medijima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.