Kendall Jenner: Sramota me je od mog odnosa prema društvenim mrežama

Iako se nekad čini da Kardashiani i Jenneri ne bi postojali bez društvenih mreža, nisu sve članice ove familije srećne što ih toliko koriste. Kendall Jenner tako u u novom intervjuu za Vogue ističe da veoma samokritična, jer zna da preteruje, prenosi People. Ona ističe kako društvene mreže loše utiču na njeno psihičko zdravlje, jer primećuje mnogo negativnih poruka.

“Jednostavno je previše. Što više gledam u ekran, to sam sve manje povezana sama sa sobom i sa tim što se dešava ispred mojih očiju”, objašnjava ona. “Ono što me najviše potrese jeste količina negativnosti koju vidim. Sad sam pomalo zavisna od mreža, što mi se ne sviđa i što ne kažem sa ponosom, ali osećam da većina nas to može da razume. Ne sviđam mi se to što uopšte moram da koristim društvene mreže. Međutim, od toga se ne može pobeći.”

Razgovarajući sa upravnikom odeljenja sa mentalno zdravlje u okrugu Los Anđeles, doktorom Jorgeom Partidom, Kendall ističe da je najviše pogađaju laži, ili kad neko iskrivljuje stvarnost. “Nekad mi krv proključa zbog toga, to me baš frustrira i mislim da me najviše uznemirava kad neko laže o meni”, ističe ona. “Internet se bazira na tim malim momentima bez konteksta. Ljudi ne znaju šta se desilo pre ili posle toga, pa iskoriste priliku da vas osuđuju zbog sitnice.”

Pročitajte još  "A čime se to ona bavi?": Američki predsednik izblamirao Kendall pred svetom!

Opisujući jednu tipičnu situaciju, ona ističe da loši komentari najčešće dolaze na to kako ona izgleda na fotografiji. “Nekad se osećam kao da se slamam i da više ne mogu sve to da podnesem. Zbog društvenih mreža, sve se prenaglašava, bilo dobro ili loše. Mislim da je većina moje anksioznosti posledica toga što sam preplavljena time”, zaključuje manekenka i rijaliti zvezda.

Kendall je na ovu temu već govorila više puta, a kaže da je napade panike imala još u detinjstvu. Iako su oni prestali, kasnije u toku života su joj se vratili, kao i da joj se nekad činilo da umire, iako je bilo jasno da je sa njenim fizičkim zdravljem sve u redu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Naučila od sestara: Kendall je smotala Harryja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.