Deluje: Kendall Jenner pronašla lek za anksioznost!

Anksioznost je sve učestalija pojava kod ljudi, a pogotovo kod zvezdi koje su stalno izložene očima javnosti, a toga nije pošteđena ni Kendall Jenner koja se godinama bori sa ovim problemom, koji se pogoršao od kada je njena sestra Kim Kardashian opljačkana u Parizu. Međutim, nakon brojnih pokušaja, Kendall smatra da je konačno našla da rešenje da smiri svoj um!

Naime, Kendall je otkrila transcendentalnu meditaciju za koju ističe da je imala poprilično pozitivan uticaj na nju! Ova meditacija podrazumeva sedenje u tišini oko 20-ak minuta i ponavljanje raznih pozitivnih mantri. Kako se ističe, ova vrsta meditacije duhovno osnažuje osobu i dozvoljava im da osete olakšanje od mentalnog stresa.

Poslednjih godina, Kendall je imala nekoliko napada panike koji su rezultat stresa, jer je ona konstantno u dodiru sa poslom, putuje svetom zbog posla, izložena je među masom ljudi i svakodnevno je izložena kritikama medija, tako da uopšte nije iznenađujuće što se manekenka suočava sa mentalnim problemima.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ponovo problemi sa reklamama: Kendall Jenner, Hailey Bieber i druge manekenke reklamirale festival koji je bankrotirao!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.