Veliki šok: Jennette McCurdy zvanično napušta glumu!

Još jedna zvezda nas napušta sa velike scene, a to je bivša glumica Nickelodeon serije ‘iCarly’, Jennette McCurdy. Kao što smo već pisali o tome, Jennette nam je otkrila da nikada nije volela uloge koje je igrala i da joj se celo glumačko iskustvo zgadilo do te mere da se ona sada povlači iz sveta slavnih. U poslednjem intervjuu koji je dala za Empty Inside, Jennette se prisećala lepih dana sa svojim kolegama iz serije među kojima je bila i njena najbolja drugarica Miranda Cosgrove.

Glumica Jennette McCurdy odlučila je da se ne vrati na scenu za novi ‘iCarly’. U najnovijem intervjuu ćaskala je sa Karanom Brarom, poznatim po ulozi u Disney seriji ‘Jessie’. Tokom razgovora, ove zvezde su podelile svoje priče i iskustva kao kao deca glumci. Karan, 22, je podelio da ceni razvoj svoje veze sa ostalim kolegama iz serije koji su bili njegovih godina.

Jennette se tada prisetila i svog iskustva sa kolegama iz serije, ”Sve to je kao neka porodca na neki način, a tu su uvek bili i moji vršnjaci sa kojima sam mogla da se povežem na nekom drugačijem nivou. Svi smo bili deca koja pokušavaju da budu odrasli ljudi, a u tom pogledu smo i mogli zato što smo pokušavali da se povežemo jedni sa drugima.” rekla je.

Pročitajte još  Uhapšen opsednuti fan Mirande Cosgrove, godinama ju je jurio!

”Pre svoje uloge u ‘Zoey 101’ radila sam uglavnom teške uloge. Igrala sam dete prostitutku, žrtvu silovanja i sve su to bile zaista intenzivne uloge zbog kojih sam morala da plačem na sceni i da napravim sve to.” rekla je iskreno. Ali na njenu sreću stvari su se popravile kada je uspostavila jake veze sa kolegama iz ‘iCarly’ serije poput Mirande Cosgrove, Nathana Kressa i Jerryja Trainora.

”Videla sam sjajne prijatelje u Mirandi i Nathanu pa čak i u Jerryju koji je bio nešto stariji od nas, ali je bio divan što je pokušavao da se uklopi u našu mlađu sredinu. Bilo je korisno i zdravo što sam imala ljude poput njih pored sebe u tom periodu.” rekla je.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jennette McCurdy

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Šta se dešava sa Arianom Grande i Jennette McCurdy?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.