Karol Sevilla već završila snimanje serije za Disney!

Ništa se ne snima tako brzo kao telenovele – pogledajte samo primer Karol Seville koja je u martu najavila da kreće da snima seriju za Disney +, a sad nam saopštava da je čitav projekat već završen! Karol je tako objavila emotivni video gde je vidimo kao lika Lupitu kojeg tumači, a dok se zahvaljuje svima na podršci.

“Velika škola, veliki lik, velika serija, hvala svima za ljubav i podršku! Lupita, ostaješ u mom srcu zauvek! Hvala ti Disney, hvala ti Kolumbija!”, napisala je Karol u potpisu svoje objave na Instagramu. Fandom joj se naravno obratio hiljadama komentara, jer svima je drago da se ona vratila na scenu. Karol je nakon završetka snimanja “Soy Lune” bila vrlo povučena, pa će joj ovo drastično podići popularnost.

Serija inače nosi naziv “Semper Fui Eu” i kombinuje romansu, muziku i misteriju. Ono što je veoma privlačno jeste i što je čitava radnja smeštena na kolumbijskom delu Kariba koji izgleda rajski! Lupe (Karol Sevilla) je Meksikanka čiji život se totalno menja kad joj stigne vest da je njen otac, velika muzička zvezda El Faraon (Christian Tappan) preminuo. Lupe potom odlazi na sahranu u Kartagenu, ali uskoro shvata da ništa nije onako kako se čini! Njen plan je da zato učestvuje u muzičkom takmičenju kako bi se više približila svetu svog oca i istražila njegovu sumnjivu smrt.

Pročitajte još  Karol Sevilla peva pred milionima: Zvanično započinjem svoju solo karijeru!

Za razliku od maratonskih latino serija na koje smo navikli, ova predstavlja nešto skroz drugačije, jer se sastoji od samo 10 epizoda koje traju po 40 minuta. Premijera se očekuje krajem 2021, barem na Disney +, i to u zemljama Latinske Amerike. Sudeći po tome kako se Karol oprostila od ovog lika, rekli bismo da je ovo takozvana “ograničena serija”, što podrazumeva da se priča završava nakon 10 epizoda, i da neće biti nastavaka!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.