Kendall Jenner otkriva šta misli o društvenim mrežama!

Slavna rijaliti porodica, Kardashiani i Jenneri su stalno u medijima, a često se provlače u negativnom kontekstu zbog svojih postupaka i izjava, dok je Kendall Jenner ovog puta odlučila da podeli svoje misli u vezi sa društvenim mrežama na kojima se toliko eksponira prvenstveno kao manekenka. Ona se dotakla teme i kako je to živeti pod reflektorima i podseća koliko je važno ostati dosledan sebi u svemu ovome, pogotovo kad je reč o poslu u zabavnoj industriji.

“Svakodnevno gledam da budem najbolja verzija sebe,” izjavila je Kendall, objašnjavajući kakvu poruku želi da poruči ljudima koji je prate i ugledaju se na nju. “Zaista, istinski verujem da budem ono što jesam, a ne da se pretvaram nešto što nisam… da budem najbolja verzija sebe,” dodala je manekenka. “Nemam potrebu da se pretvaram da sam neko drugi. Mislim da je to nešto čega uvek pokušavam da se setim, pogotovo u doba društvenih mreža – kada gledate sve oko sebe, misleći da su svi savršeni i da svi žive savršen život,” objasnila je Kendall.

Ovog petka, Kendall je prisustvovala jednoj modnoj reviji u Los Anđelesu noseći Tom Frod kolekciju, a pridružila joj se i sestra Kylie Jenner u sličnoj kombinaciji ovog prestižnog brenda noseći srebrnu haljinu u kojoj je naprosto blistala. Takođe, spekuliše se i da je pitanje vremena kada će Kendall Jenner preuzeti stvar u svoje ruke i sama organizovati modnu reviju na nedelji mode u Njujorku. Ovom modnom događaju prisustvovale su i sestre Hadid, Gigi i Bella, koje su takođe nosile neke od novih veoma vrednih komada Tom Ford kolekcije. Između ostalog, Kendall Jenner je još jednom odlučila da poprilično provokativno ispozira za svoj Instagram profil – potpuno naga dok leži među skupocenim Louis Vuitton torbama gde joj jedna od kesa u kojoj su se nalaze torbe prekiva nago telo.

Pročitajte još  Sećate se Fyre Festivala? Ove zvezde su zbog njega dobile tužbu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.