Tata Kylie Jenner potvrđuje: Već neko vreme znam da je ona trudna!

Već činjenica da Kylie Jenner kao i njene sestre i mama ćute o glasinama da je mlada rijaliti zvezda trudna govori nam da je to vrlo verovatno tačno a ovu priču je sad potvrdio njen otac, Caitlyn Jenner!

Doduše, informacija nije došla direktno ali jeste preko njegovog zvaničnog predstavnika koji je za The Sun samo prokomentarisao sve rečima,”Sve što vam mogu reći jeste da se za to zna već neko vreme.” Sa druge strane, voditelj Ryan Seacrest pričao je sa Kylieonom mamom Kris koja je odbila da demantuje priču rečima, “Kylie ne potvrđuje ništa”.

Sve ovo upućuje da se priprema zvanično saopštenje ili da će u duhu Kardashiana, čitava priča biti prodata nekom časopis u kome će Kylie imati svoju ispovest i otkriti sve najvažnije detalje. Ona je doduše u prošlosti često govorila o svojoj želji da postane mlada mama pa joj trudnoća verovatno i ne pada teško!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kylie i Khloe pokazale svoje trudničke stomake: Bilo je magično!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.