I Hailey Bieber joj odgovorila: Kendall Jenner „ismejala“ sliku Kylie Jenner!

Kardashian-Jenneri su kao familija prepuni podrške jedni za druge i tako je već godinama – u javnosti nijedna sestra ne govori loše o drugoj, i poštuju se dogovori šta će se izjaviti a šta ne. Ipak, malo šale nikad nije na odmet i to je pokazala Kendall koja je odlučila da ostavi zanimljiv komentar na Kylieinoj fotki sa dečkom Travisom Scottom!

Kylie Jenner je na Instagramu jako aktivna kao i drugi članovi njene porodice, a jedna od najnovijih fotki joj je sa odmora sa Travisom Scottom! Na ovim dvema slikama vidimo Travisa i Kylie izbliza kako se grle i piju u vodi, a Travis je i u komentaru pokazao ljubav prema Kylie nazvavši je „ženom“ i stavivši nekoliko emodžija srca, ali niko ne priča o njegovom komentaru, već o Kendallinom!

View this post on Instagram

baecation 🖤💦

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kendall je definitivno pobedila svojim komentarom, jer je napisala: „Ko je uopšte slikao ovo? Baš je treći točak“ napisala je Kendall, a „treći točak“ ima isto značenje kao „trinaesto prase“, neko ko je u društvu suvišan! Hailey Bieber je odgovorila Kendall kako crkava od smeha, a Kylie je ubrzo komentarom otkrila da je ipak ona slikala sama: „Moj tajmer, dušo“ odgovorila je ona. Pa, onda niko nije ispao trinaesto prase!

Pročitajte još  "Sjajno se slažu": Kylie Jenner i Travis Scott definitivno ponovo zajedno?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “I Hailey Bieber joj odgovorila: Kendall Jenner „ismejala“ sliku Kylie Jenner!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.