Katy Perry proslavila 35. rođendan: Osećam se mlađe nego ikad!

Čini se da život Katy Perry polako postaje mirniji i sve dolazi na svoje mesto samo od sebe – pevačica će uskoro brakom ozvaničiti svoju vezu sa Orlandom Bloomom, njena muzička karijera je na solidnom nivou i dosta boljem od perioda kada je promovisala album “Witness”, a pevačica je u petak sa radošću dočekala jubilarni 35. rođendan!

Katy je, da bi čestitala sebi 35. rođendan, postavila prelepu fotku sa Havaja na kojoj nosi kupaći kostim u kom njena figura izgleda savršeno, pa je tom fotkom poručila da se nikad nije osećala mlađe! “35 godina, a nikad se nisam osećala življe” napisala je ona.

View this post on Instagram

35 and never more alive 🎂✨

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Katy je pre deset dana objavila i novi spot “Harleys In Hawaii” koji vraća u vazduh letnje vibracije, tako da izgleda da za Katy uopšte nije jesen!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #181 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.