Srećan kraj: Katy Perry nije ljuta na Taylor, želi da uskoro budu dobre prijateljice kao pre!


Katy Perry nije želela da odustane od Taylor Swift nakon mnogobrojnih nesuglasica u prolosti i odlučila je da pokuša ponovo pre nekoliko dana kada joj je poslala pismo i maslinovu grančicu koja je predstavlja mir, što je na kraju promenilo situaciju!

Taylor je odlučila da to podeli sa fanovima putem Instagram Storyja, a ubrzo nakon toga u javnost je proizašla priča da je Katy ljuta zbog takvog postupka, jer smatra da je izgledalo da Taylor svaljuje svu krivicu na nju. Kako izvor saopštava, Katy želi da promeni sve negativne stvari u svom životu, reši stare nesuglasice i nastavi život dalje bez negativne energije, pa samim tim da se naljutila na Taylor Swift zbog ovakvog postupka nije istinit.

“Katy uopšte nije bila ljuta jer je Taylor objavila njenu poruku, naprotiv bila je veoma srećna što je ona prihvatila njenu poruku i izvinjenje,” dodaje izvor. Insajder otkriva da je Katy veoma dugo razmišljala o ovome i da samo želi da vrati staru prijateljicu. “Katy je svesna da ona i Taylor neće biti tako dobre prijateljice kao nekad i da se to neće desiti brzo, ali ona se nada da će vratiti staro prijateljstvo, kao i da će se njih dve ponovo družiti i podržavati jedna drugu na nastupima,” ističe insajder.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ariana Grande i Taylor Swift pokorile iHeartRadio Music Awards!

8 thoughts on “Srećan kraj: Katy Perry nije ljuta na Taylor, želi da uskoro budu dobre prijateljice kao pre!

  1. hahahahahahahahaha
    Katy i Tay nece da budu prijateljice i da urade nesto zajedno. Ovo uopste nije izvinjenje jer je Taylor kriva za sve. Ona je ljuborna na katy pa je svalila krivicu na nju. Katy mnogo dobra, a taylor je lagala o njoj da joj je upropastila prijateljstvo

      1. Pa dobro se vidi kakva je Taylor pogotovo ako gledas Katy, neke njene bivse prijateljice, momke i one kojima je napisala reputation. I dosta poznatih zvezda ne podnosi Tay kao i KatyCat, fanovi west porodice itd. Taylor je lazov, ljubomorna zato sto nije najbolja( pevanje, igranje, sviranje…), najlepsa… to se oduvek zna

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.