Transformacija: Kylie Jenner probala novu boju kose i šminku!

Za Kylie Jenner drastična promena fizičkog izgleda nije ništa novo – nije tajna ni da je ona prošla mnoge plastične operacije da bi izgledala ovako, a poznato je i da ona stalno isprobava nove frizure (setite se njene novogodišnje transformacije ovde). Čim joj određena boja kose dosadi, ona isproba nešto novo i izludi fanove, tako da su reakcije na njen novi imidž ponovo jako pozitivne i lajkovi samo padaju!

Kylie je prošle nedelje isprobala i plavu kosu na kratko, očigledno na kraći period nego što smo i mislili, jer je upravo predstavila najnoviji imidž – isprobala je i roze kosu u subotu, kada je isprobavala i raznu šminku iz svojih kolekcija ne bi li odabrala onu pravu za rođendansku žurku Khloe Kardashian!

View this post on Instagram

💗✨

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kad smo kod Khloeinog rođendana, ona je 27. juna napunila 36 godina, a njene sestre opet su bile jako velikodušne i napravile joj ogromnu žurku punu luksuzne dekoracije.

Kao što Kardashian-Jenneri uvek i rade, na žurci su imali jastuke sa Khloeinim likom, balone koji speluju “Koko”, a torte su takođe bile ekstravagantne – dobro ste razumeli, slavljenica svakako nije imala jednu tortu, već više njih, a jedna je posebna jer sadrži zajedničke fotke nje i True! Cela porodica je bila prisutna, tako da se Kardashian-Jenneri očigledno ne boje korona virusa.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ili brak ili raskid: Kylie i Travis prisiljeni na veridbu!

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.