Transformacija: Kylie Jenner probala novu boju kose i šminku!

Za Kylie Jenner drastična promena fizičkog izgleda nije ništa novo – nije tajna ni da je ona prošla mnoge plastične operacije da bi izgledala ovako, a poznato je i da ona stalno isprobava nove frizure (setite se njene novogodišnje transformacije ovde). Čim joj određena boja kose dosadi, ona isproba nešto novo i izludi fanove, tako da su reakcije na njen novi imidž ponovo jako pozitivne i lajkovi samo padaju!

Kylie je prošle nedelje isprobala i plavu kosu na kratko, očigledno na kraći period nego što smo i mislili, jer je upravo predstavila najnoviji imidž – isprobala je i roze kosu u subotu, kada je isprobavala i raznu šminku iz svojih kolekcija ne bi li odabrala onu pravu za rođendansku žurku Khloe Kardashian!

View this post on Instagram

💗✨

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kad smo kod Khloeinog rođendana, ona je 27. juna napunila 36 godina, a njene sestre opet su bile jako velikodušne i napravile joj ogromnu žurku punu luksuzne dekoracije.

Kao što Kardashian-Jenneri uvek i rade, na žurci su imali jastuke sa Khloeinim likom, balone koji speluju “Koko”, a torte su takođe bile ekstravagantne – dobro ste razumeli, slavljenica svakako nije imala jednu tortu, već više njih, a jedna je posebna jer sadrži zajedničke fotke nje i True! Cela porodica je bila prisutna, tako da se Kardashian-Jenneri očigledno ne boje korona virusa.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Kylie Jenner se i dalje mota oko Drakea!

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.