Katy Perry nadmašila Taylor Swift, postala najplaćenija žena u svetu muzike!

Katy Perry pomalo je iznenađujuće kraljica muzičke scene u 2018. godini jer je osvojila titulu najplaćenije pevačice na svetu u 2018. godini, ostvarivši prihod od čak 83 miliona dolara!

Najveću zaslugu za to ima njena “Witness” turneja u okviru koje je svake večeri zaradila po više od milion dolara, a kako je imala čak 80 nastupa, lako se dobije konačan rezultat! Sem toga, ona je za ulogu sudije u “American Idolu” dobila još 20 miliona dolara! Interesantno, iza Katy je Taylor Swift koja je zaradila oko 80 miliona dolara. Kako Forbes objašnjava, svi to vide kao iznenađenje, ali zaboravljaju da je veći deo Taylorine turneje bio održan prekasno da bi se njihov rezultat uračunao ovde.

Top tri popunjava Beyonce koja je zaradila 60 miliona dolara, a onda slede Pink i Lady Gaga. Jennifer Lopez je šesta, Rihanna je sedma, a najveće iznenađenje je nemačka pevačica Helene Fischer koja je osma. Celine Dion je deveta a listu završava Britney Spears na poziciji broj 10. Naravno, mladih megazvezda poput Selene, Ariane ili Demi nema nigde upravo jer dugo nisu bile na turneji.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #7

One thought on “Katy Perry nadmašila Taylor Swift, postala najplaćenija žena u svetu muzike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.