Katy Perry: “Witness” je bio propast od albuma, pala sam u depresiju!

Katy Perry je 2017. godina izdala svoj dugoočekivani album “Witness” ali kaže da joj je to donelo samo nevolje, jer su ga kritičari prosto sahranili, nazvavši ga nečim najgorim što je ikad snimila.

“Bila sam u depresiji i srce mi je bilo slomljeno prošle godine jer sam ne shvatajući to, previše tražila da publika potvrdi moju vrednost. Međutim, javnost nije reagovala kako sam ja to očekivala… to mi je zaista slomilo srce”, priča ona za Vogue Australia. Katy ipak ističe ono što bi svi trebalo da upamtimo – neuspehe treba da iskoristimo da bismo naučili nešto.

“Muzika je moja prva ljubav a sve ovo je bila kao poruka svemira koja kaže, ‘OK, pričaš o tome koliko treba voleti sebe i ono što jesi, ali ćemo te sad testirati. Onda ćemo videti koliko zaista voliš sebe’. To što sam bila slomljena mi je otvorilo put ka većoj snazi i ispunjenosti kakvu nikad nisam imala. Dobila sam nove temelje, ne samo materijalne već i duhovne”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvuči li moguće? Taylor Swift je možda snimila pesmu sa Katy Perry!

2 thoughts on “Katy Perry: “Witness” je bio propast od albuma, pala sam u depresiju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.