Ćurka vređala Nialla Horana, američki fanovi je napali!

Naslov vam verovatno deluje vrlo čudno i pitate se šta ste pogrešno pročitali, ali takvu reakciju smo imali i mi! Da li ste i vi onaj tip osobe koji ne prihvata šalu, ili je prosto ne razume i krene da se nervira iako je sve šala? Fanovi Nialla Horana tako su u petak uveče naseli na običan skeč koji je trebalo da ih nasmeje, a ne da ih uvredi, ali priča je očigledno otišla predaleko!

Čini se da Niall često nailazi na nerazumevanje među fandomom, jer se i njegove reči vezane za 1D često izvrću. Međutim, ovoga puta fanovi nisu dobro razumeli skeč koji je on imao kod irskog komičara poznatog pod imenom “Dustin The Turkey” odnosno “Dustin ćurka” – Dustinova emisija ima svrhu da nasmeje i svaka slučajna “uvreda” bi trebalo da ispadne fora, ali Niallov fandom je jako iznerviran zbog toga šta je Dustin uradio Niallu.

Dustin je u videu koji vidite ispod pustio Niallov video, ali ga je prekinuo u pevanju i viknuo: “Hteo sam Harryja Stylesa”, i iako je ovo trebalo samo da ispadne šala, američki fanovi koji ne znaju ko je irski komičar jako su uvređeni i preplavili su Twitter uvredljivim porukama i pretnjama, a najčešće pišu da je Niall zaslužio mnogo više poštovanja za to što čini svojim radom i da ga treba ceniti isto kao Harryja.

Mnogi tvitovi u kojima Amerikanci brane Nialla su obrisani jer su njihovi autori shvatili šalu – Niall se nije oglasio povodom “neznanja” svog fandoma jer verovatno bi tako nastala još veća prašina, ali činjenica je da ovo ne bi trebalo da ga je uvredilo. Kako vi vidite ovu čudnu situaciju – da li je ćurka uvredila muziku Nialla?

Pročitajte još  "Tu smo za tebe, ponosimo se koliko si jak": Liam, Zayn i Niall odmah poslali podršku Louisu

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Ćurka vređala Nialla Horana, američki fanovi je napali!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.