Karol Sevilla: Završila sam sa Lunom Valente, hoću da budem idol mladih!

Karol Sevilla ovih dana okušala se kao voditeljka u studiju uoči dodele American Music Awardsa, a sad je sa nama podelila svoje planove za budućnost. Kako ona ističe, u njima nema nikakvog prostora za seriju “Soy Luna” niti za lik Lune Valente koju je tumačila godinama.

“Ja želim da ostavim iza sebe tog lika koji sam stvorila za decu; To je bila jedna faza. Imala sam 15 godina kad sam započela taj projekat a sad mi je 21. Stvari su se promenile i mentalno i vezano za moju ličnost”, priča za El Sol de Mexico. Karol isto tako ističe da se ona sad obraća starijoj generaciji i nada se da mladi u njoj pronaći svog uzora.

“Želim da se više fokusiram na mlade ljude koji su u fazi da ne prepoznaju sebe, da doživljavaju prvu ljubav, prvo razočarenje. To su sve faze kroz koje sam ja prošla i koje proživljavam. Zbog toga ja želim da budem njihov glas” ističe ona. Karol je začudila mnoge kad je odustala od uloge u jednoj meksičkoj telenoveli, ali ona ističe kako ima drugačije planove.

“U ovom momentu, ja želim da pevam. Vratiću se glumi, to je jedna od stvari koje volim najviše na svetu, ali ne mogu da se raštrkam na sve strane. Moram sad da se skoncentrišem na muziku i važno mi je da to dobro prođe”, ističe Karol koja novi singl najavljuje za početak 2021. godine, a nakon toga uslediće i njen prvi album!

Pročitajte još  Karol Sevilla se slikala sa fanom, pozdravila Jorgea Blanca!

Mlada Meksikanka pričala je i kako koristi krizu oko korona virusa na najbolji način, jer je sad izolovana i može više da se posveti stvaranju. “Mnogi su iskoristili priliku da snime novu muziku. Ovo je vreme za osnaživanje, jer nam je svima potrebno da čujemo nešto lepo.” Sad ostaje da svi vidimo kakav će biti njen povratak!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.