Marcus i Martinus: Ne tražimo devojke preko interneta!

Marcus i Martinus večito su singl, mada za momke od samo 18 godina to i nije tako čudno. Kako se oni tokom pandemije svakako ponašaju odgovorno i ne izlaze, jasno je da nemaju ni priliku da upoznaju devojke. U takvim okolnostima mnogi se pouzdaju u internet, ali blizanci kažu da to sa njima nije slučaj.

Nakon što ih je novinar norveškog TV2 direktno upitao da lki koriste Tinder, oni su odgovorili, “Ne, mislimo da bi to bilo pomalo čudno. Ako bismo napravili Tinder profil, kako bi neko poverovao da smo to zaista mi? Niko nam ne bi verovao”. Marcus zato kaže da je izvesno da će jednog dana biti u vezama sa devojkama koje su sreli negde uživo!

Ipak, Martinus ostavlja i jednu drugu mogućnost. “Možda ću poslati poruku nekome na Instagramu. Možda bi trebalo da krenemo u akciju, meni to deluje prilično pametno”, šali se Martinus. MMerke uvek zanima kakve se devojke sviđaju njima dvojici, ali oni po ko zna koji put napominju da im je svejedno da li je neko visok, nizak, odakle dolazi ili kakvu kosu ima.

“Ako planirate da sa nekom osobom budete tako dugo, ne znači vam ništa ako je neko prelep, ali ima užasnu ličnost”, zaključuje Marcus. Ono što njih dvojica ističu jeste i da sebe neće ohrabrivati alkoholom i drugim štetnim supstancama, iako mnogi njihovi nezreli vršnjaci smatraju da je to baš kul.

Pročitajte još  Famoza music chart #162 - Glasajte za svoje omiljene pesme!

“Mi vikendima odemo za Mošjen. I ranije smo bili na zabavama, ali ne pijemo. Mi smo oni koji se brinu za naše prijatelje koji vole da popiju. Upitani da li ih neko primorava da ne piju, momci ističu da je to njihova svesna odluka. “Mi to jednostavno ne želimo. S obzirom da bi trebalo da budemo uzori, bilo bi i glupo. Kamere su svuda, a mi ne smemo da pravimo velike greške. Moramo da pazimo šta radimo kad idemo na zabave.” Momci kažu i da su odavno shvatili da im alkohol ne treba da bi se dobro provodili, i da ne osećaju da ništa propuštaju!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.