Marcus i Martinus: Jedva smo našli sneg za spot, poludećemo od pauze!

Marcus i Martinus ovih dana predstaviće svoju božićnu pesmu pod nazivom “It’s Christmas Time”, ali kako blizanci ističu, imali su grdne muke da ga snime. Naime, iako to deluje čudno, njih dvojica jedva su pronašli dovoljno snega za odgovarajuću atmosferu.

Kako kaže Martinus za TV2, spot je zbog korone snimljen u njihovom rodnom selu! “Tako vam je to u vreme korone. Produkcijska ekipa nam je došla u goste. Mnogo je snega tu gde mi živimo, ali kad su oni stigli, tri dana je samo padala kiša, nije bilo snega”. Zbog toga, momci su morali da se pomuče, pa su se verali po planinčinama kako bi nahvatali nešto snega! Na jednoj od njih bila je prava snežna oluja, tako da je taj problem rešen!

Momci ističu i da se jako raduju Božiću, a pogotovu tome što će ga ove godine dočekati odmorni. “Uvek nam je bilo čudno što smo se osećali umorno na badnje veče, ali to što smo bili sa porodicom je jako dobra stvar”, kažu oni. Ipak, iako vole što su kući, oni isto tako ističu da će poludeti od silne pauze koju su napravili u karijeri!

Mediji podsećaju da njih nema već dve godine, ali momci ističu da oni tu ne mogu ništa. “Upali smo u karantin koji nas je naterao da sačekamo sa izlaskom nove muzike, kao i da sačekamo sa koncertima – evo već skoro godinu dana. Mi smo planirali velike stvari za 2020. Sad su nam baterije napunjene na više od 100 posto, ma na 120 posto! To je skoro nemoguće. Jednostavno moramo da izađemo iz svega”, ističe Marcus.

Pročitajte još  Superfinale: Glasajte za najbolji fandom godine!

Možemo samo da zamišljamo koliko su momci frustrirani zbog svega, jer je očigledan pad interesovanja za njihovu muziku, a oni sad malo toga mogu da urade. Oni i za narednu godinu najavljaju 4-5 novih pesama, ali čini se da album ne žele da izdaju dok pandemija ne prođe!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.