Karol Sevilla: Rizikovala sam zbog „Soy Lune“ ali trud se isplatio!

Karol Sevilla može da se zahvali ogromnom uspehu „Soy Lune“ za svetsku slavu koju je za kratko vreme postigla, ali nije sve bilo tako lako u početku!

Karol je svesna koliko je kroz seriju napredovala, ali na to putovanje nije bilo lako se uputiti. „Tokom svake sezone sve više sam rasla, ali ne mislim na svoju visinu. Ovo je najbolja stvar koju sam mogla da učinim za sebe. Sve što sam imala sam uložila u ’Soy Lunu’ ali bilo je vredno toga, morala sam da se preselim, da steknem nove prijatelje i prilagodila sam se“ priča Karol kako je za ovo vreme neverovatno sazrela i šta je sve morala da radi.

Na pauzi od „Soy Luna“ turneje, Karol je iskoristila priliku da ode kući i poseti oca i brata i prijatelje, a na male ekrane u drugim zemljama ovih dana stiže treća sezona serije, pa je tim povodom Karol otkrila šta fanovi uglavnom da očekuju! „U trećoj sezoni moja junakinja je fokusirana na prošlost – istražuje svoje poreklo i traži biološke roditelje“ otkriva Karol.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ruggero i Karol otkrivaju svoje omiljene pesme iz "Soy Lune" i poručuju: Zvezde mogu da budu samo skromne osobe!

4 thoughts on “Karol Sevilla: Rizikovala sam zbog „Soy Lune“ ali trud se isplatio!

  1. Znala sam za ovo, ali ja ne znam bi li to sama mogla… Ona je tako hrabra, ali imala je u šta ulagati, serija ima super temi i priču, a ona je super glumica 😍!

    1. Da , bas se umislila 😉 ta karol sevilla , mislim kako puno zaposlenije i poznatije zvijezde kao naprimljer. Moja Ariana Grande se ne hvale toliko , mislim ako cemo iskreno kaj karol uopce ima tesko biti u zivoti princezica . Ja razumijem kada to kazu npr. Ari ili Sel jer one stvarno jako naporno rade ali ovo je…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.