Karol Sevilla: Ja sam tajna devojka Harryja Stylesa!

Harry Styles ne samo da je singl već dve godine, već ga čak ni najžući mediji nisu povezivali sa nekom devojkom. Zbog toga ne čudi što je informacija da je on u vezi sa mladom meksičkom zvezdom Karol Sevillom izazvala toliko pažnje na društenim mrežama prethodnih dana!

Sve je počeo prošle nedelje, odnosno u noći dodele American Music Awardsa, a Karol Sevilla odjednom je ušla među vodeće Twitter trendove! Naime, Karol je bila jedna od voditeljki American Music Awardsa u Meksiku, a u jednom momentu otkrila je kako je ona tajna devojka Harry Stylesa, kao i da su oni već toliko zajedno da se spremaju za venčanje!

Par minuta kasnije, stvari su prosto eksplodirale! Javili su se prvo directioneri koji su naravno zasuli Karol ružnim rečima, a čak je i njen fandom bio zbunjen. Jedni nisu bili sigurni da li je ona ozbiljna, a drugi nisu mogli da se načude svemu! Naravno, najveća zabuna bila je u tome što mnogi uopšte nisu gledali šou, već su samo pročitali Karoline reči!

Bilo je pomalo i tužno gledati toliku agresiju na Karol, ali ona se ponela veoma dostojanstveno! Na sve užasne reči, ona je kasnije odgovorila sa, “Sve je u redu. Mir i ljubav.” Naravno, Karol je sve ovo rekla u šali, odnosno samo se držala scenarija emisije koji u sebi ima i humorističke elemente. Ipak, izgleda da je nekima i to trebalo pojašnjavati, piše Voces Criticas.

Pročitajte još  Karol u sjajnom društvu: Dove Cameron i Sofia Carson snimaju "Soy Lunu"!

U važnijim vestima o Karol, treba reći da je ona već najavila svoju novu numeru, ali ona ipak neće tako brzo! “Jako sam srećna. Deluje da je januar daleko, ali za mene je to tako blizu, rekla je ona i najavila da osim pesme sprema i spot! Karol je izgleda povratila želju da nastupa i ide na turneje, ali s obzirom na zdravstvenu situaciju, to će verovatno morati da sačeka još oko godinu dana!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Karol Sevilla: Ja sam tajna devojka Harryja Stylesa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.