Karol Sevilla se vraća na Disney sa serijom ‘Siempre fui yo’

Meksička glumica i pevačica, Karol Sevilla, koju najbolje znate iz Disney serije ‘Soy Luna’ najavila nam je svoj novi projekat za Disney +. U pitanju je serija ‘Siempre Fui Yo’ koja je počela sa snimanjem i biće gotova do kraja 2021 godine. Ova serija snimljena je sa produkcijom Latinske Amerike, tačnije Kolumbije i Argentine.

Glavni likovi serije ‘Siempre Fui Yo’ biće glumica i pevačica Karol Sevilla, kolumbijski pevač Pipe Bueno i čuveni kolumbijsko-meksički glumac Christian Tappan koga najbolje znate iz serije ‘La Reina del Sur’. Serija je intrigantna priča, puna misterija, avantura, romantike i muzike, prikazana u karipskom regionu Kolumbije. “Veoma sam srećna što sam se ponovo vratila u Disney porodicu. Uzbuđena sam što ponovo glumim i to u seriji koja je toliko upečatljiva, kao i uvek, za Disney + platformu. Sigurna sam da će je publika voleti koliko i ja.“

Pipe Bueno je takođe prokomentarisao, “Biti glavni glumac za 100% Latino Američki projekat i to za ni manje ni više Disney + platformu je jedinstvena privilegija. Jako sam uzbuđen što ću se povezati sa publikom kroz moju ulogu i kroz neverovatnu muziku koju će serija imati.

A sada da vidimo o čemu će se to raditi u seriji. ‘Siempre Fui Yo’ prati avanture Lupe, meksikanke čiji se svet okreće naglavačke kada sazna za smrt svog oca, El Faraóna (Christian Tappan), glavne muzičke zvezde Kolumbije. Nakon toga ona odlučuje da napusti svoj rodni Meksiko da putuje u Kartagenu i prisustvuje sahrani. Ubrzo saznaje da tamo ništa nije kao što izgleda i odlučuje da se prijavi za takmičenje u pevanju da bi bila u okruženju svog oca i istražila njegovu sumnjivu smrt. Zajedno sa Noahom (Pipe Bueno), mladim bivšim asistentom njenog oca, Lupe kreće u misiju punu opasnosti, ljubavi i razne muzike da bi razotkrila ovu misteriju u srcu kolumbijskih Kariba.

Pročitajte još  Koncerti u Srbiji i Hrvatskoj 2021: Ko nam dolazi i ko bi sve mogao da dođe?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.