Kim Kardashian objavila pesmu Taylor Swift na svoj Instagram Story… Zar one nisu u svađi??

Ako već niste znali, a trebalo bi, porodice Kardashian-Swift nisu baš u najboljim odnosima. Sve je započelo 2016. godine kada je muž Kim Kardashian, Kanye West (od koga se ona sada navodno razvodi), snimio pesmu ‘Famous’ koja se odnosila na Taylor Swift. Kanye je u pesmi izvređao pevačicu, a ona je kao odgovor na to izbacila album ‘Reputation’ 2017. godine. Da, to je bilo pre 4 godine, ali izgleda da se drama još uvek nije završila.

U ponedeljak, 29. marta, Kim Kardashian, koja je zaluđena Netflixovom hit serijom ‘Bridgerton’, objavila je nekoliko vrućih scena iz serije na svoj instagram story. U pozadini te scene može se čuti pesma ‘Wildest Dreams’ od, ni manje ni više, Taylor Swift. Jeste to orkestralna verzije pesme snimljena baš za seriju, ali opet. Fanovi su ostali u šoku i zapalili Twitter sa objavama Kiminig storyja. ”Zar niko nije primetio ‘Wildest Dreams’ u pozadini Kiminih storyja?!?!” – rekao je jedan fan. Drugi je, verovatno kroz šalu, napisao, ”Ona je najveći Swiftie.” Pogledajte još neke reakcije fanova u nastavku:

Da li ovaj muzički trenutak znači pomirenje jedne od najdugovečnijih svađa slavnih našeg doba? Hm, verovatno ne zato što je sve ovo samo jedna slučajnost. Da, pesma se svira u pozadini, ali se preko nje čuje violina. Osim ako Kim nije odslušala Taylorin album ‘1989’ gomilu puta, što verovatno nije, s obzirom na svoju istoriju sa pevačicom, moguće je da pesmu nije ni prepoznala. Bila je usredsređena na ono što se dešava na ekranu! U objavi možete čuti kako mrmlja, ”O… moj… bože…” Ali slušajte, moguće je da će se Kim i Taylor jednog dana pomiriti, kao što je rivalstvo između Katy Perry i Swift završeno. Sve se može dogodoti… u našim, znate, ‘najluđim snovima’.

Pročitajte još  Taylor Swift: Nisam mogla da verujem kome će Scott Borchetta prodati moju muziku!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.