Potpuno drugačija: Evo šta Karol Sevilla ima da kaže o novoj seriji “Siempre fui yo”!

Disney+ juče je putem društvenih mreža podelio prvi zvanični tizer svoje nove originalne serije „Siempre fui yo” u kojoj će glumiti meksička glumica i pevačica Karol Sevilla, koja je 2016. godine igrala ulogu Lune Valente u poznatoj i popularnoj seriji “Soy Luna”. Evo šta za sada znamo o seriji i šta je Karol imala o tome da kaže.

“Siempre fui yo” prati avanture Lupe, meksičke devojke čiji se život neočekivano okreće kada sazna za smrt svog oca, El Faraóna, najveće muzičke zvezde Kolumbije, zbog čega će morati da napusti Meksiko i da direktnim letom za Kartagenu bude u mogućnosti da prisustvuje sahrani svog oca. Ona ubrzo shvata da ništa nije onako kako izgleda i odlučuje da se prijavi na muzičko takmičenje kako bi bila bliska očevoj pratnji i istražila njegovu sumnjivu smrt, zajedno sa Noahom, mladim očevim pomoćnikom.

Pošto će se u drugoj polovini ove godine Karol vratiti na ekrane, evo šta je sama glumica imala da kaže o ovom sjajnom projektu: „Moj lik ne peva toliko, ali kada je u pitanju gluma, videćete potpuno drugačiju Karol. Kao glumica, mnogo sam porasla i ovaj projekat mi je pomogao u tome, našla sam tu ravnotežu“, zaključila je ona. “Siempre fui yo” je originalna Diznijeva serija i njen datum izlaska je zakazan za jun, međutim, još uvek nema informacija koje otkrivaju tačan datum.

Pročitajte još  Famoza koncertna anketa počinje u nedelju, koje zvezde želite na listi?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.