Karol Sevilla najavljuje “Soy Luna” evropsku turneju: Biću najsrećnija kad se to desi!

Iako se uopšte ne prikazuje u našim krajevima, serija “Soy Luna” već je veoma popularna u dobrom delu Evrope a glavna glumica Karol Sevilla ni ne krije da joj je dolazak na naš kontinent veliki san!

“Dana kad budem mogla da objavim na društvenim mrežama, ‘Potvrđena evropska turneja’ biću najsrećnija osoba”, priča ona za španski El Pais a nakon velikog uspeha kratke južnoameričke turneje. Karol ističe i da je fascinira što su u prodaji na desetine stvari as njenim likom a jednu posebno ističe! “Postoji lutka koja izgleda kao ja! Prvo sam videla fotku na društvenim mrežama i bila sam vrlo impresionirana. Ja sam se nekad igrala sa lutkama a sad se neko igra sa mnom. Zar to nije prelepo?”

I pored uspeha, mlada glumica i pevačica ističe da joj škola ostaje prioritet. “Veoma mi važno da završim školu. Nakon toga planiram da studiram fotografiju ili grafički dizajner. Mislim da će pre biti ovo prvo”, ističe ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kako je Karol Sevilla ukazala neviđeno poštovanje Srbiji

7 thoughts on “Karol Sevilla najavljuje “Soy Luna” evropsku turneju: Biću najsrećnija kad se to desi!

  1. je lepo od nje što će da se posveti fotografiji, a ja se nadam da će "Soy Luna uskoro stići i kod nas!?

  2. Bilo bi glupo da Soy Luna turneja dode kod nas. Ta kopija da dode ovde, a original zapravo Violetta Live nije dosla. To bi bilo stvarno jadno. Ovaj put ne vredam Karol i svakom je lepo da mu se snovi ostvare tako da zelim i njoj srecu s turnejom koliko god je ja mrzila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.