Kanye West se osvestio: Kim, molim te, oprosti mi!

Priče da su Kanye West i Kim Kardashian u svađi i pred razvodom? Priče da je Kanye mentalno oboleo i da mu nema pomoći? Ništa novo u drami Kardashian-Jennera, koja već godinama animira javnost. Ovih dana javnost animiraju Kanyeovi krajnje čudni tvitovi, na koje je Kim reagovala rečima da njemu nema pomoći. On je odlučio da joj se izvini za sve što je pisao javno a nije trebalo.

“Voleo bih da se izvinim svojoj ženi Kim što sam javno pričao o nečemu što je zapravo trebalo da bude privatna stvar. Znam da sam te povredio, molim te, oprosti mi. Hvala ti što si uvek tu za mene” napisao je Kanye na Twitteru, koji redovno koristi da pokrene “kontroverzne” priče.

Izvinjenje je došlo nakon njegovih čudnih tvitova poput: “Vi svi pokušavate da me vežete i zatvorite, Kris, ne igraj se sa mnom, hoćete li konačno pričati sa mnom ili još izbegavate moje pozive?”, a osim ovih reči kačio je i screenshotove u kojima tera Kim i njenu majku Kris da se jave da pričaju. Kanye ima pravo u svom izvinjenju – ovo jesu privatne stvari i nema smisla deliti ih na Twitteru pred milionskim auditorijumom.

Pročitajte još  50 godina "Cosmoa": Kardashianke na jubilarnoj naslovnici čuvenog magazina!

Kanye se na Twitteru “obrukao” i kada je napisao da je “blagosloven” i van sebe od sreće što je njegova supruga Kim milijarderka, pa je ta priča ispala neistinita kada je Forbes objavio da Kim i dalje ne poseduje svoju prvu milijardu. Možda bi Kanye trebalo da napravi pauzu od Twittera?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Kanye West se osvestio: Kim, molim te, oprosti mi!

  1. Opet je ponovio grešku za koju se pokušao ispiričati! Otiđi i porazgovaraj sa ženom u četiri oka! Kada ovo čitam osjećam se kao da slušam njihove bračne svađe i privatne probleme, nešto što se mene ne tiče! Kako uopće žive sa činjenicom da se skoro svaka obiteljska/bračna drama odvija na internetu pred milijunima ljudi koji nemaju svoj život pa ih zanima što neki Kardašijani rade i jesu li pred razvodom?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.