Kanye West prelomio, sprema kandidaturu za predsednika Amerike!

Već neko vreme Kanye West priča o svojoj nameri da se kandiduje za predsednika Amerike, ali malo ko ga je shvatao ozbiljno. Međutim, čini se da je on sad to čvrsto odlučio da i nema nameru da odustane.

Kanye je u subotu objavio tvit u kome samo kaže “2024”, što je jasan znak da on planira da se tad kandiduje za predsednika svoje države. Njegov prijatelj ali i politički protivnik, pevač John Legend kaže da se Kanye ne šali i da se zaista sprema za mesto predsednika.

“Rekao mi je to više puta, ja stvarno mislim da je on ozbiljan”, kaže John za The Sun. “Mislim da će nastupiti nezavisno jer mi nikad nije rekao koja partija bi ga podržala. Međutim, više puta je rekao da želi da uđe u trku za predsednika. On voli Trumpa jer u Trumpu vidi nešto svoje. Kad je video da Trump pobeđuje, pomislio je da onda i on ima šanse.” Možete li zamisliti predsednika Kanyea i prvu damu Ameriku, Kim Kardashian?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Justin Bieber: Kad Kanye West priča – ja ćutim!

8 thoughts on “Kanye West prelomio, sprema kandidaturu za predsednika Amerike!

  1. Pa, ovo je ludost, najblaže rečeno 😒.
    Ako starleta poput Kim postane prva dama, a reper poput Kanye predsjednik, jako cu se razočarati u državu i građane SAD-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.