Kanye West preklinje bogataše: Ja sam genije, dajte novac meni a ne siromašnoj deci u Africi!

video_image-311364

Kanye West ovih dana prelazi svaku granicu ludila a ako ste mislili da su uvrede na račun Taylor Swift vrhunac, sve to deluje kao sitnica u odnosu na ono što je napisao na Twitteru u toku prethodne noći!

Iako uvek hvali sebe kao neverovatno uspešnog muzičara i modnog dizajnera, Kanye sad tvrdi da je u minusu za neverovatnih 53 miliona dolara! On je zbog toga započeo opštu kuknjavu pa je javno molio najbogatije ljude sveta da prestanu da pomažu gladnoj deci već da svoj novac usmere ka geniju kakav je on. “Mark Zuckenger, zna da ti je rođendan danas ali zovi me sutra”, napisao je on vlasniku Facebooka. “Voliš moju umetnost, ja sam ti omiljeni izvođač. Svete pomagaj, naterajte Marka da me podrži. Ja sam bre Disney ove generacije, želim da stvorim neka čuda za ovaj svet. Mark, javno te molim za pomoć. Ja sam kralj repa i kralj mode.”

Nakon toga, Kanye se ustremio na jednog od osnivača kompanije Google, Larryja Pagea koga je kritikovao što pomaže deci koja u Africi žive u velikom siromaštvu već smatra da taj novac mora da ide njemu u ruke. “Šta ti znači to otvaranje škola po Africi? Kao da ćeš im pomoći time. Ako ti se već pomaže, pomozi meni. Svi vi ste me upoznali a sad nećete da mi pomognete.” Šta li se zbiva u reperovoj glavi, pitamo se? U odnosu na njega, čak nam i porodica Kardashian deluje potpuno normalno!

Pročitajte još  Potpuno otuđeni: Kim Kardashian i Kanye West izbegavali jedno drugo na rođendanskoj zabavi svoje ćerke!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Kanye West preklinje bogataše: Ja sam genije, dajte novac meni a ne siromašnoj deci u Africi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.