Kim Kardashian se vratila Kanyeu, histerično plakala u njegovim kolima

Kim Kardashian i Kanye West drame preživljavaju, čini se, na nedeljnom nivou, pa više niko nije ni iznenađen zbog tih stvari, ali čini se da je njihova poslednja svađa bila žustrija nego sve prethodne. U medijima se dugo pisalo da njih dvoje zaobilaze jedno drugo u kući (srećom, imaju dovoljno veliku kuću da je to skroz izvoljivo), a ovih dana je sve apsolutno kulminiralo zahvaljujući Kanyeovim čudnim tvitovima, koje je Kim kritikovala jer je “Kanye bolestan i nema mu pomoći”. Par se zatim rastavio, pa se Kanye javno izvinio, a izvinjenje je, izgleda, uspelo!

Ponedeljak je bio emotivno naporan za Kim, jer ona je odlučila da se tog dana nađe sa Kanyeom da razgovara. Njih dvoje su se našli u gradu Kodiju u Vajomingu nakon dosta vremena provedenog odvojeno, a dok su bili u svom automobilu, Kim je snimljena kako histeriše i plače i po facijalnim ekspresijama uočavamo da je besna i nervozna i da nešto objašnjava Kanyeu.

Izvor za People objašnjava da je Kim zaista dosta svega i da je stvarno ljuta: “Kim je histerično plakala. Nedeljama nije videla Kanyea. Iscrpljena je od svega ovoga, emotivno podnosi celu situaciju. Pokušavala je dugo da ga kontaktira, on ju je ignorisao, tako da situacija uopšte nije zgodna” ispričao je izvor. “Odletela je u Kodi samo da bi uživo razgovarala s njim jer ne može više da podnese ignorisanje, povređena je istinski” dodaje on.

Pročitajte još  Ne da joj mira: Kanye održao koncert u gradu Taylor Swift, tri puta otpevao "Famous"!

Kanye i Kim imaju četvoro dece i dugogodišnji brak, ali ovakve scene za njih nisu ništa novo, i brak im je često dolazio do pucanja. Otkad se, doduše, sve ovo izdešavalo, ni Kanye ni Kim nisu se oglašavali na društvenim mrežama i nije poznato šta se u ovom momentu odvija.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

3 thoughts on “Kim Kardashian se vratila Kanyeu, histerično plakala u njegovim kolima

    1. Hahahaha, samo to… Njihove svadje vode samo do popularnosti i veceg rejtinga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.