Kanye West otkazao turneju, završio na psihijatrijskom lečenju!

14295485_167596710350962_514512345_n

Kanye West u poslednje vreme imao je i za njegove standarde neuobičajen broj čudnih ispada a oni su doveli do toga da on prekine turneju ali i bude upućen na lečenje kako bi se doveo u red!

Kanye je trebalo da danas ima koncert u Kaliforniji ali je on otkazan, baš kao i svi budući nastupi! Kanye se čak nije ni oglasio povodom svega već je javnosti samo upućeno pismo u kojem se svi obaveštavaju da će im novac za karte biti vraćen. Pre par dana Kanye je napravio skandal tokom nastupa u Sakramentu gde je otpevao dve iste pesme, držao govor o Beyonce a onda otišao sa scene.

U međuvremenu., mediji prenose da je Kanye upućen na bolničko lečenje u Los Anđelesu i to zbog sopstvenog zdravlja ali i bezbednosti, što upućuje da se on ne ponaša nimalo razumno. Osim napada na Beyonce, Kanye je u poslednje vreme ponovo pričao da će se kandidovati za američkog predsednika 2020. godine a kaže i da će po njemu ljudi u budućnost prestati da komuniciraju rečima već da ćemo se sporazumevati znakovnim jezikom.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kanye West priznaje: Ja sam lud već duže vreme!

4 thoughts on “Kanye West otkazao turneju, završio na psihijatrijskom lečenju!

  1. Bože sačuvaj,mogao je bar da se obrati fanovima umesto sto stalno proziva druge zvezde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.