Kim Kardashian: Ne mogu ništa Kanyeu, bolestan je

Posle svega što se dešavalo prethodnih dana i mnogo čudnih ispada Kanyea Westa, oglasila se Kim Kardashian koja je potvrdila da njen suprug nije dobro. U nekoliko poruka na Instagramu, Kim je repera označila kao “briljantnog ali komplikovanog”, ali je i konstatovala da mu ne može pomoći.

Kim se inače oglasila posle najnovije Kanyeove serije tvitova koja je prevazišla sve do sad, piše Daily Mail. On je tako u porukama pisao o tome kako želi da se razvede, a nakon što je Kim viđena u društvu njegovog kolege Meeka Milla. Po njegovim rečima, Kim je preterala, a njenu mamu Kris pogrdno je nazvao “Kris Jong-Un” i čak rekao za njih dve da su rasisti! To je bilo previše za Kim, koja je shvatila da više nema mogućnosti da ćuti.

“Oni koji razumeju mentalna oboljenja ili kompulsivne poremećaje, znaju da je porodica nemoćna da uradi bilo šta osim ako je u pitanju maloletnia osoba”, piše Kim na Instagramu i time nam objašnjava da Kanye ne želi na lečenje, a da ona po zakonu i ne može da ga natera na to. “Razumem da Kanyea napadaju jer je javna figura, a njegove akcije izazivaju jake emocije. On je briljantan ali komplikovan, a osim što je pod pritiskom jer je umetnik i crnac koji pati zbog gubitka svoje mame, on mora da se bori sa pritiskom izolacije koja mu samo pojačava bipolarni poremećaj. Svi koji su bliski Kanyeu znaju da mu je srce na pravom mestu i razumeju da njegove reči nekad nisu u skladu sa njegovim namerama.

Pročitajte još  Kraj: Kanye West ispunjava papire za razvod od Kim Kardashian!

Mediji inače pričaju kako Kanye i Kim već dosta dugo ne žive zajedno jer su se konstantno svađali. Kanye veoma teško podnosi karantin koji samo pogoršava njegovo psihičko stanje i to nikakav novac ne može da reši. Neki izvori ističu da je Kim neverovatno strpljiva, ali da će i ona u jednom momentu morati da kaže da je dosta.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.