Žurka! Pogledajte kako je Selena Gomez proslavila 28. rođendan!

Selena Gomez je u karantinu kao i svi mi, ali ona trenutno promoviše svoju novu pesmu “Past Life” za koju je takođe morala da se snalazi kako snimiti spot u izolaciji, ali kad je u pitanju njen rođendan, napraviti žurku bio je mnogo manji problem njenim prijateljima! Ona je napunila 28 godina 22. jula, a s obzirom na to koliko je voljena u javnosti, na društvenim mrežama su osvanule prelepe objave čestitki. Dve Selenine najbliže drugarice, Raquelle Stevens i Courtney Lopez, potrudile su se najviše od svih, i time se pohvalile na Instagramu – one su napravile čitavu žurku za Sel, a kako je sve ispalo, možete videti i sami!

Raquelle i Courtney postavile su mnogo Storyja i objava o tome koliko vole Sel i kakvu žurku su joj pripremile – na žurci je bilo mnogo balona pastelnih boja, mnogo cveća i prelepe dekoracije. I sama Selena je bila tako oduševljena da nije odgovorila ni na čestitke tog dana: “Ostavila sam telefon na ceo dan juče da budem prisutna u trenutku, ali sam čitala danas sve vaše postove. Samo hoću da se zahvalim za svaku poruku, osećam mnogo ljubavi” napisala je Sel uz fotke sa prelepim balonima, a u komentarima joj je još zvezda čestitalo.

Raquelle je uz opis “Magija rođendana” objavila fotku na kojoj možete videti kako je magično izgledao ambijent, a Courntey je pokazala da su se fotkale polaroid kamerom, što je sve učinilo još lepšim!

View this post on Instagram

Birthday magic ✨💕

A post shared by Raquelle Stevens (@raquellestevens) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Jednoj je poslata ponuda: Sel i Ari su jedine mlade megazvezde koje mogu posetiti Beograd ove godine!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Žurka! Pogledajte kako je Selena Gomez proslavila 28. rođendan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.