Kako zvezde K-Popa provode vreme u izolaciji?

Korona virus je podosta uticao na to da se dobar deo turneja svetskih zvezda pomeri ili potpuno otkaže. Poznate ličnosti su uglavnom u strogoj izolaciji, a mnogi od njih tu priliku koriste da komuniciraju sa fanovima preko društvenih mreža. I K-Pop zvezde su našle zanimljive načine da se zabavljaju sa svojim fanovima dok ovo stanje ne prođe.

Članice grupe Twice rešile su da u izolaciji postanu Youtuberke – one redovno na V Live-u rade razne zanimljive challenge, mukbang i ASMR videe, a čak su probale i da igraju igrice! Fanovi su bili jako razočarali kada su njihovi finalni nastupi na “Twicelight” turneji u Seulu bili otkazani, pa je ovo sjajan način da se devojke ponovo povežu sa svojim pratiocima.

Članovi grupa A.C.E. takođe se ludo zabavljaju na V Live-u, praveći različite DIY projekte, npr. DIY zaštitne maske, dekorišući polaroid slike… Takođe, mnoge zvezde rođene u martu nisu imale priliku da na prikladan način proslave svoj rođendan, pa se V Live pobrinuo za to da svi dobiju svoju “žurku” 🙂 Do sada su svoj rođendan na ovaj način proslavili Mina iz Twice-a, NCT član Renjun, Beomgyu iz TXT, Yunho iz grupe ATEEZ… 

K-Pop zvezde su se stvarno potrudile da rašire pozitivnu energiju u ovim teškim vremenima, a čekamo da se i oni povedu primerom i krenu da izbacuju neobjavljene singlove kako bi zabavljali fanove kod kuće 🙂 Američka muzička scena je rešila da je najbolje vreme za izbacivanje nove muzike upravo ono kad svi sede kod kuće, pa smo već dobili spot za pesmu Selene Gomez “Dance Again”, kao i novu Little Mix pesmu “Break Up Song”.

Pročitajte još  Lisa (BLACKPINK) i Nayeon (TWICE) su imale plastične operacije, tvrdi njihova koleginica

Autor: Famoza.net

Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Kako zvezde K-Popa provode vreme u izolaciji?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.