Izašla iz karantina: Tini Stoessel se potpuno oporavila od korona virusa!

Iako je pre samo par dana pevačica Tini Stoessel pozitivno testirana na korona virus, saznali smo da je nakon toga bila u izolaciji u svom luksuznom domu sa porodicom. Međutim, pevačica se naizgled brzo oporavila i već je izašla iz karantina. Sada, spremna je da se ponovo vrati na scenu, a njeno sledeće stajalište je Evropa.

Umetnica je nedelju dana bila izolovana u svom domu u Zona Norte sa porodicom. Njena majka je nameravala da otputuje u Majami sa svojom prijateljicom Yaninom Latorre, ali pošto je saznala da je njena ćerka – koja za sada neće sarađivati sa Lali Espósito – bila pozitivna, morala je da ostane u izolaciji. Sada obe mogu da nastave sa svojim planovima.

Pevačica će ove nedelje otputovati u Evropu zbog radnih obaveza, dok će njena majka spakovati kofere i otići da uživa na odmoru u Sjedinjenim Državama. Da se podsetimo, Tini je imala neke simptome, ali se izgleda brzo oporavila. U međuvremenu, dok je bila u izolaciji, imala je punu podršku fanova.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Strpljiva i nasmejana: Tini još jednom objasnila zašto je njen fandom toliko voli!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.