TWICE o svom dokumentarcu: Želimo da nas svi pravo upoznaju!

Devojke iz K-pop benda TWICE su svoju turneju “TWICELIGHTS” iz 2019. godine pretvorila u YouTube Originals serijal, odnosno dokumentarac, u kom devojke možete upoznati bolje, što je i bio njihov cilj. Devojke su snimile osam epizoda, od kojih svaka nosi svoj simboličan naziv, a ceo projekat zajednički je nazvan “TWICE: Seize the Light”!

Već smo pisali o tome šta devojke iz TWICE i druge K-pop zvezde rade u izolaciji, a ono što svakako ne rade su nastupi, tako da su devojke u pravo vreme fanove zadovoljile novim dokumentarcem. “Već smo pet godina u ovom poslu i vreme je da svetu pokažemo svoj rast i napredak. Drago nam je da fanovi mogu da nas upoznaju pravo, i kroz druge stvari osim muzike i turneja. Ovako nas bolje vide i naši internacionalni fanovi. Ovaj dokumentarac će ostati s nama dugo, dugo” ispričale su one.

Interesovanje za K-pop konstantno raste i devojke su i to primetile, svakako: “Jako smo zahvalne što se ljudi interesuju za K-pop sve više. Ponosne smo i srećne što smo i deo svega toga, nadamo se da možemo rastu K-popa da doprinesemo jedinstvenom energijom koju delimo i time što smo pristupnije fandomu širom sveta. K-pop će nastaviti da raste, a nadamo se da će TWICE biti dobar deo svega toga” kažu devojke.

Naravno, i one su jako skrhane što ne mogu da nastupaju zbog pandemije korona virusa: “Žao nam je jer smo se istinski pripremale za nastupe. Bar se nadam da fanovima možemo sve nadoknaditi kroz Livestreame i druge stvari koje radimo umesto nastupa. Radimo mnogo da pripremimo nove stvari zbog kojih treba da budete uzbuđeni, a pandemija će, nadamo se, uskoro da se zaustavi i moći ćemo jedni druge da vidimo zdrave” poručuju devojke.

Pročitajte još  Šta mislite, koja od ovih pet k-pop grupa je na meti organizatora u Srbiji?

Ceo projekat možete pogledati na YouTubeu na ovom linku, a epizode su kratke i krajnje interesantne!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/TWICE

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “TWICE o svom dokumentarcu: Želimo da nas svi pravo upoznaju!

  1. Samo kazem krivo ste napisali na storyju BLACKPINK je najpopularnija zenska grupa u svijetu i vi napisete da je TWICE najpopularnija zenska kpop grupa…svi znamo da to nije istina

    1. Možda je trebalo da dodamo "aktivna". Twice jesu najpopularnija od grupa koje su aktivne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.