Justina Biebera sad ismevaju zbog kuće u kojoj ne živi već pet godina

Siroti Justin Bieber stalno je na meti! Iako za to nekad ima razloga, ovog puta neko je iskopao slike kuće u kojoj je on nekad živeo, i krenuo da širi lažne informacije, što su mnogi odmah prihvatili. Zato i ne čudi što dobar deo interneta veruje da je on još uvek tamo, iako je to daleko od istine.

Naime, Biebs je tokom 2015. godine zaista živeo u ovoj odvratnoj kući koja košta čitavih 10,5 miliona dolara, ali ona nikad nije bila njegova! Umesto da je kupi, on ju je iznajmljivao za čitavih 60.000 dolara mesečno! Justin se odatle iselio posle samo dva meseca, i to jer je shvatio da zbog providnih prozora predstavlja idealnu metu za paparace, ali i za poludele članove njegovog fandoma koji su stalno preskakali ogradu.

Biebs je pokazao da ima mnogo više ukusa kad je prošle godine kupio kuću za osam miliona dolara, a tamo još uvek živi sa Hailey. Što se tiče ovog užasa u kome je on proveo par meseci, navodi se kao da je on nastao na osnovu crteža nekog učenika četvrtog razreda osnovne škole. Uostalom, brojni tvitovi krajnje su maštoviti!

Biebs je inače živeo u toj kući u svom mračnom periodu, a kako je pisao Daily Mail, u toku jedne žurke došlo je do tuče gde su se ljudi gađali skulpturama od leda, pa je morala da interveniše policija. Biebs nije bio prisutan u tom momentu jer je zapravo kuću pozajmio reperu Meeku Millu kojeg znamo i kao bivšeg dečka Nicki Minaj.

Pročitajte još  Samo dok on ne aktivira svoj Instagram: Ellen sad objavljuje sjajne Biebsove fotke svakog dana!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Justina Biebera sad ismevaju zbog kuće u kojoj ne živi već pet godina

  1. Jadan, stalno ga ismevaju zbog nečega, em što je grozno i nepotrebno em što on to stvarno nije zaslužio 😔

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.