„Da li on zna kako se jede?“ Urnebesna slika kruži internetom zbog koje ismevaju Justina Biebera!Internet uvek nađe zanimaciju, čak i kada se ništa posebno ne događa – tako ljudi često nađu način da ismevaju Justina Biebera čak i kad on sam ništa ne uradi!

Ista situacija događa se ovih dana na Twitteru, otkad je novinar Ryan Bassil bacio šalu na toj društvenoj mreži kako je Justin Bieber uslikan u parku kako jede burito! „Da li… Justin Bieber zna… kako se jede burito?“ napisao je novinar u šali uz ovu fotku, na kojoj momak koji neodoljivo podseća na Jusa jede burito „pogrešnom tehnikom“ jer nema smisla da počne da ga grize od sredine!

Sve ovo je, reći ćete, besmislica, ali internet se još ne smiruje i ova slika postaje vrlo aktuelna, tako da će dečko sa slike sigurno ostati zapamćen neko vreme kao Jusov dvojnik koji ne zna kako se jede burito, a ovo nije prvi i jedini put da se neko „slavan“ ismeva zbog hrane koju jede na besmislen način.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Istraživanje Kanađana: Shawn Mendes je veća zvezda od Justina Biebera!

2 thoughts on “„Da li on zna kako se jede?“ Urnebesna slika kruži internetom zbog koje ismevaju Justina Biebera!

  1. I da jeste, i da nije Justin, to je slobodan covek i moze da radi/jede sta god hoce, kako god hoce.Nije na drugim ljudima da to ismevaju i komentarisu jer nemaju sta drugo da rade u zivotu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.