Ponižen: Komšije se udružile, zabranile mu da se useli!

Amerika je slobodna zemlja… Osim ako ste Justin Bieber! Iako je Jus radikalno promenio svoje ponašanje prethodnih godina ima onih koji ga i dalje smatraju kriminalcem pa mu čak ne dozvoljavaju ni da živi tamo gde bi hteo!

Mladi pevač je hteo da iznajmi kuću na Beverli Hilsu nudeći da za to plaća čak 100.000 dolara mesečno međutim on samo nailazi na odbijanja! “Justin hoće da iznajmi veliku kuću ali svi koji tamo imaju kuće za iznajmljivanje su se dogovorili da ga odbiju. Neko bi pomislio da će ga oni pustiti jer on nudi mnogo više novca nego što bi to iznajmljivanje trebalo da košta. Međutim, bije ga loš glas.”

Siroti Biebs je zbog toga prinuđen da živi po hotelima. “Tamo je za stalno a gosti hoteli ne mogu da veruju da je to zaista on kad prođe pored njih sa svim svojim tetovažama”, priča jedan izvor za Page Six. Justin je zaista imao problema sa komšijama u prošlosti koje su se uglavnom žalile na veliku buku pošto je često organizovao velike žurke dok je živeo u Kalabasasu, gradiću pored Los Anđelesa.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Živim za ovakve stvari": Biebs ispunio životnu želju teško bolesnoj Belieberki!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.