Impresivno: Pogledajte kako izgleda nova kuća Justina i Hailey Bieber vredna 8 miliona!

Da li je za bogatstvo koje ima Hailey Bieber 8,5 miliona dolara mnogo novca za kuću? Verovatno da, kao i za mnogo njenih koleginica i kolega, ali bogatstvo koje ima njen suprug Justin Bieber govori da njih dvoje definitivno imaju mogućnosti da se stalno sele i kupuju nove kuće po takvoj ceni!

Ovoga puta Justin se sam na društvenim mrežama pohvalio da ima novu kuću na Beverli Hilsu, pa je objavio i na tone fotki enterijera, a po fotkama možemo zaključiti da je kuća jako široka i prostrana i ukrašena baš onako kako Justin i Hailey žele, jer su na zidovima stvari karakteristične za njih i motivi Jusove modne kuće Drew House.

U kući se nalaze i veliki potreti ovog para, kao što je onaj čuveni Instagram post na kom se Hailey i Jus grle!

Jus i Hailey će se u ovoj kući sjajno zabavljati jer su tu i igrice, a ne zaboravljamo da pomenemo ni dve posebne rasne mačke koje je Justin kupio kad se oženio!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Justin Bieber pozajmljuje glas u novom animiranom filmu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.