Upoznajte novog dečka Demi Lovato!

Demi Lovato vredno radi na sebi nakon momenta kada se predozirala i umalo izgubila život, a isto tako radi na svojoj karijeri gde nam je predstavila povratničke singlove “Anyone” i “I Love Me”. U istu ruku, Deminka je dugo bila u potrazi za novom romansom, iako su je mnogi jako dugo povezivali sa bivšim Wilmerom Valderramom koji je odlučio da stane na ludi kamen, sve uz podršku Demi Lovato. Ipak, pevačica je uspela da konačno krene dalje nakon svega što joj se dogodilo i izgleda da je konačno našla novog dečka sa kojim je viđena u kupovini ovih dana.

Demi i Max Ehrich provode vreme zajedno u karantinu, a proteklog vikenda viđeni su u jednoj prodavnici organske hrane u Los Anđelesu. Deminka je bila u crnoj kombinaciji, odnosno u crnoj trenerci, majici i sa crnom maskom na licu koja joj se uklapa u spomenutu odevnu kombinaciju sa patikama i zaštitnim rukavicama. Max je bio u sličnoj odevnoj kombinaciji, a par je nešto ranije prošlog meseca podgrejao glasine o njihovoj romansi koje su se sada ispostavile kao tačne, a ET je bio prvi medij koji je zapravo potvrdio čitavu priču.

Kako je Deminka saopštila u emisiji Jimmyja Fallona, ona vreme u karantinu provodi sa porodicom, međutim u više navrata se novopečenom paru dešavalo da iskazuju svoju romansu na društvenim mrežama – kroz flertovanje u komentarima ili upadanje u liveove. Max je inače glumac, poznat po ulozi u popularnom tinejdž mjuziklu “High School Musical 3”, a nedavno je Demi javno nazvao “svojim anđelom”. On je na svom Instagram profilu postavio i fotografiju sa svojim psom, na šta je Deminka u komentarima odgovorila komentarom “moji anđeli” sa smajlijem koji ima oči u obliku srca. Glasine da su njih dvoje više od prijatelja počele su 15. marta, a evo skoro dva meseca kasnije oni su viđeni zajedno u javnosti. Nadamo se da je Demi konačno našla osobu kakvu je tražila i da će on dobro brinuti o njoj.

Pročitajte još  Priprema za turneju: Demi Lovato sjajna na nastupu u Kaliforniji! (video)

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.