Justin plače u intervjuu dok priča o Billie Eilish, šalje donacije Kini!

Justin Bieber u poslednje vreme uglavnom nailazi na negativne komentare zbog čestog forsiranja svojih izliva emocija prema svojoj supruzi Hailey Baldwin Bieber u javnosti, odnosno na društvenim mrežama, tako da ne krije da mu je drago kada ima osobe sa strane koje mu pružaju punu podršku, kao i da želi da čuva te osobe, bude uz njih, jer smatra da su retke. Jus je tako za Apple Beats 1 radio pričao o Billie Eilish prema kojoj se poneo i više nego zaštitnički u intervjuu, jer je i sam svestan koliko ga mlada umetnica poštuje, ceni, voli i podržava.

‘Pustiću je da radi svoje stvar i ako me ikada bude trebala, biću tu za nju. Samo štitim te trenutke, jer ljudi poznanstva uzimaju zdravo za gotovo,” izjavio je kroz suze Justin kome slava od ranih dana nije ni malo nepoznat faktor. “Samo želim da je zaštitim, znate? Ne želim da je izgubim,” dodao je pevač. “Ne želim da prolazim kroz šta sam ja prolazio. Ne želim da se to ponovi ikome. Tako da, ako me ikada bude trebala, ja sam udaljen samo jedan poziv,” zaključio je Jus. Ovaj intervju naravno da nije promakao njegovoj vernoj obožavateljki, Billie, koja je sve to okačila na svoj Instagram profil kao objavu uz fotografije iz nekih ranijih Belieberskih dana, uz jednostavan opis: “Slušajte ‘Changes'”.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

stream changes

Објава коју дели BILLIE EILISH (@billieeilish) дана

Kad smo kod drugih tema, Justin je još jednom pokazao koliko ne mari za novac kojeg ima na pretek, jer iako je nedavno jednoj Belieberki poklonio sumu od 100.000 dolara jer se godinama zalaže za mentalno zdravlje, a sada je odlučio da donira novac Kini koja se bori protiv opasnog korona virusa o kome imamo priliku svakodnevno da slušamo kroz medije. Od ovog virusa obolelo je više od 60.000 ljudi, dok je preminulo oko 1.300 ljudi. Jus je ovog četvrtka objavio video na društvenim mrežama u kojem poručuje: “Kino, šta ima? Ovde Justin Bieber. Samo sam želeo da kažem da znam da je ovo strašan period za vašu zemlju, ali moje molitve i podrške idu vama. Vi ste neverovatni.”

Pročitajte još  5 Seconds of Summer stali na Biebsovu stranu: Fanovi, pokažite nam malo više poštovanja!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Justin plače u intervjuu dok priča o Billie Eilish, šalje donacije Kini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.