Billie Eilish moli fanove: Ne svađajte se zbog mene, budite fini!

Billie Eilish u poslednje vreme mora da smiruje svoj fandom koji očigledno sve više divlja! Doba društvenih mreža postalo je rasadnik mržnje i debate, a tome su najpodložniji mladi fandomi, što i sama Billie zna, tako da je još jednom upozorila fandom da se ne svađa!

Billie nije objasnila šta je tačno pročitala da ju je iznerviralo, ali je na Twitteru rekla da je jako ljuta što se njeni fanovi svađaju. “Ljudi, zaista je grozno što ste bezobrazni jedni prema drugima. Nije me briga da li su ljudi bezobrazni prema meni, tako je ceo život, odavno me to ne pogađa, imam toliko ljubavi da mi je svejedno” napisala je ona.

“Razumem da vi pokušavate da me zaštitite, ali nekad kad branite drugu osobu možete ispasti još bezobrazniji. To nije fer, samo budite dobri jedni prema drugima jer ste predivni” zaključuje Billie – dakle, Billie insistira da zbog nje ne ulazite u rasprave, poslušajte je!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Ovo su sve nominacije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.