„Voli ga, ali sve ide prebrzo“: Hailey Baldwin pomalo iznenađena koliko brzo napreduje njena i Justinova veza!

Justin Bieber i Hailey Baldwin su vezu počeli u maju, a već u julu je objavljeno da su vereni – Hailey kao da šalje znake da stvari prosto ne mogu tako brzo da idu!

Hailey i Jus su više puta viđani pomalo uznemireni na ulicama, ali te priče su se završile rečima da je par samo uzbuđen zbog venčanja, onda se i venčanje odložilo, a izvor za Grazia časopis sad tvrdi da je Hailey pomalo i zbunjena. „Hailey je preplavljena emocijama zbog toga kako brzo njihovi planovi za venčanje napreduju. Justin je žestoko uznemiren kad vidi da ona ispoljava određene sumnje“ kaže izvor.

Justin je, opet, tako strastven povodom svega ovoga, da želi da njegovo venčanje bude savršeno i da brak bude blagosloven i dugotrajan, jer su se njegovi roditelji razveli kad je on imao samo 13 meseci. „On želi da brak funkcioniše bolje nego išta na svetu. Čitao je knjigu ’The Meaning Of Marriage’ (’šta brak znači’) od Timothy Keller, i mnoge stihove iz Biblije je delio sa Hailey. Nema sumnje da su njih dvoje zaljubljeni, ali možda postoje neki znakovi upozorenja koji bi napravili problem ako njih dvoje nisu na istoj talasnoj dužini“ zaključuje ovaj izvor.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sad više nema sumnje: Justin Bieber i Hailey Baldwin se ljube pred svima! (video)

5 thoughts on “„Voli ga, ali sve ide prebrzo“: Hailey Baldwin pomalo iznenađena koliko brzo napreduje njena i Justinova veza!

  1. Ne znam šta da mislim o njima, jer i dalje sam 'Jelena' fan, i baš dosta ljudi (među kojima su i Justinovi fanovi) govori da ova veza neće potrajat. Ne želim da ispadnem negativna, ali i dalje stojim iza toga da Hailey nije za njega. Evo ne znam…

  2. Ne znam, mislim da su oboje zbunjeni sa razlogom. Pogotovo Hailey, oni su bili prijatelji, i Justin je prsten namjenio Seleni i to svi znaju.
    Ne znam šta da mislim o njima, volila bih da njihova veza kao i brak uspiju, jer Justin zaslužuje da bude sretan.
    Ali ako ne ide, ne trebaju forsirati.
    Isto tako za razliku od Ari i Pete-a, ne djeluju mi nešto da su ludi jedno za drugim.

  3. Naravno da idu previše brzo, zaručili su se nakon 2-3 tjedna zabavljanja. Stvarno mislim da taj brak nema APSOLUTNO NIKAKVE šanse da uspije. Da bude jasno – ne navijam više za Jelenu, mislim da Selena zaslužuje puno bolje, ali kao bivši Belieber još mu želim dobro i samu sreću. Samim time što toliko žuri jasno je da tu nešto ne valja. Možda ni sam nije siguran, zato toliko žuri. Mislim da Justin zapravo i nije zaljubljen u Hailey, on je samo zaljubljen u ideju da bude muž i otac, zato sve ide toliko brzo. Zato je nakon što ga je Selena odbila našao zamjenu u roku od par tjedana. Iskreno mislim da griješi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.