Justin Bieber već snimio tajni duet sa članom BTS?!

Justin Bieber prethodnih godina snimio je tonu pesama, ali sve su bile saradnje sa drugim zvezdama. Muzičar će uskoro objaviti svoj novi album, a mediji već uveliko pričaju da on verovatno ima tajno oružje i to u obliku omiljenog člana BTS-a, Jungkooka, sa kojim je navodno snimio duet.

Ničim izazvan, Justin Bieber je u septembru čestitao rođendan Jungkooku na Twitteru, ali u tom momentu kao da niko nije razmišljao da on to nije uradio baš tako bezveze! Doduše, Biebs je ponešto i nagovestio rečima “Nisu spremni za ovo :)”. Ono o u šta smo sigurni jeste da ako je pesma planirana za album, onda je već snimljena, jer je album završen i Biebs sad samo utvrđuje strategiju objavljivanja, a pretpostavlja se da ipak neće smeti da ga objavi u isto vreme kad i Selena Gomez. S obzirom da je BTS ove godine bezbroj puta bio u Americi i Los Anđelesu gde Justin obično obitava, nikakav problem ne bi bio da su se njih dvojica našli i sve dogovorili, a vokale čak i ne moraju da snimaju zajedno!

Za Jusov album E! News kaže da će on biti skroz posvećen događajima iz njegovog života. “Bilo je mnogo mračnih momenata a prošao je i kroz raskid”, kaže insajder, misleći na Selenu. “On će pričati o svom mentalnom zdravlju i kako se izborio se sa problemima. Naravno, velika inspiracija biće i Hailey za koju je Biebs veruje da ga je spasila. “On mnogo piše o ljubavi i moći koju ta ljubav ima i drugačija je od svega što je on iskusio. Sve zvuči slično onome što njegov fanovi vole. On radi ono što ume najbolje i raduje se tome što će svet to uskoro i čuti.” Niko inače ne zna da li je ovo “pravi” album koji će pratiti turneja ili će više biti nalik na “Journals” koji je bio mnogo intimniji.

Pročitajte još  Ponovo plače: Justin Bieber se oseća prazno i zbunjeno nakon braka sa Hailey Baldwin

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Justin Bieber već snimio tajni duet sa članom BTS?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.