Album u isto vreme: Pokušava li Justin Bieber da uništi Selenu Gomez?

Justin Bieber već četiri godine nije objavio novi album, a on će se po svemu sudeći pojaviti u isto vreme kad i povratnički album Selene Gomez! Mnogo je onih koji ne veruju da je to slučajno, pa je Biebs ovih dana na meti napada javnosti koja misli da je njemu samo stalo da upropasti Sel. Ipak, da li je zaista tako?

Kao što znamo, Selena Gomez izbacuje svoj novi album već 10. januara, ali je stvar u tome što će i Justin Bieber svoj novi album izbaciti negde u tom periodu! Ukoliko on zaista objavi album istog datuma ili tih dana, onda će definitivno negativno uticati na Selenu, jer će mediji veliku pažnju posvetiti njemu! To bi povratak Sel moglo učiniti mnogo manje uspešnim nego što se predviđa.

Neki fan sajtovi idu toliko daleko da veruju kako Justin želi da uništi Selenu jer je njegova supruga Hailey strahovito ljubomorna, ali ta priča možda i nema previše smisla, kad znamo da je upravo Hailey nedavno podržala Selenu. Na kraju, treba istaći i to da je Justin album hteo da izda i pre nego što je Selena objavila datum, ali u tome nije uspeo jer mu je propao plan da sakupi 20 miliona lajkova! Ipak, kako i njegov menadžer Scooter Braun potvrđuje da je album gotov, čini se da je Biebsu sad samo ostalo da odredi datum njegovog izlaska i krene u promociju. U prevodu, sve je na Justinu, jer ako on odredi da izlazak albuma bude u prvoj polovini januara, nema sumnje da će uslediti haos i da ništa neće moći da ga opere! Mi ipak prognoziramo da se to neće desiti, jer to nikako ne bi prijalo upravo Scooteru Braunu koji već ima velikih problema sa Taylor Swift, pa bi mu još samo falilo da pokači i sa njenom najboljom drugaricom!

Pročitajte još  Famoza music chart #181 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.