Justin Bieber čestitao rođendan Jungkooku na način koji je uzbudio fandom!

Jungkook je danas proslavio svoj rođendan, ali to nije jedina bitna vest o njemu – svetom se širi vest da je moguće da BTS kreira neku vrstu saradnje sa Justinom Bieberom! Naravno, nijedna strana nije još potvrdila tako nešto, ali svi smatraju da je Justin hteo indirektno to da poruči.

Naime, Jungkook je kao velika zvezda širom sveta dobio mnogo rođendanskih čestitki na društvenim mrežama, ali svi su iznenađeni reakcijom Justina Biebera koji iako obožava BTS kao i mnoge zvezde, ranije nije pokazao ovakvu naklonost prema Jungkooku, pa se sad sumnja da je možda snimljen i njihov duet!

Jus je napisao na Twitteru: “Srećan rođendan Jungkook! Oni nisu spremni. Gledaj sad kako će ovaj tvit da eksplodira” napisao je on, a to se i desilo – za šta nismo spremni? Za neki zajednički projekat momaka? Jedva čekamo da saznamo!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nova šansa za Beliebere i Tiniste: Danas delimo "Purpose", sutra "Tini"!

One thought on “Justin Bieber čestitao rođendan Jungkooku na način koji je uzbudio fandom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.