Niko, nikad kao on: Justin Bieber ima tri najprodavanije pesme u Americi!

Justin Bieber ove nedelje postavlja još jedan rekord i u istoriju muzike ulazi kao jedina osoba koja je ikad imala tri naprodavanije pesme u čitavoj Americi a u istom momentu!

Kako je objavio Billboard, i nakon šest nedelja na prvom mestu po prodaji je “Despacito”, i to naravno remiks sa Biebsom koji se prodaje četiri puta bolje od verzije bez njega. Iza njega na drugo mesto vratio se “I’m the One” DJ Khaleda na kome je Biebs jedan od gostiju a treća je pesma “2U” koju je Justin snimio sa Davidom Guettom!

Iako se navodi da niti jedna od ovih pesama nije njegova, u smislu da će se naći na novom albumu koji on sprema, isto tako svima je jasno da niti jedna od ovih pesama ne bi postigla ni približno takav uspeh da na njima nije bio Biebs. Nema boljeg dokaza od toga da je “Despacito” pre Biebsovog remiksa bio poznat isključivo na španskom govornom području. Kako će tek izgledati top liste kad on spremi novi album na kome radi već duže vreme?

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvuči nestvarno: Biebs i Cristiano Ronaldo glume zajedno u filmu o Realu!

2 thoughts on “Niko, nikad kao on: Justin Bieber ima tri najprodavanije pesme u Americi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.