Opet na meti: Biebs navodno slomio telefon, prete mu zatvorom!

13130008_1720269958226018_1135005380_n

Kad ste Justin Bieber, onda vas mnogo vide kao vreću s novcem i priliku da vas tuže za sve moguće stvari kako bi se obogatili. Biebs je tako još jednom pred sudom i to je jer navodno slomio telefon osobi koja ga je snimila dok se ispolivao pivom.

Kako izvesni Robert Earl Morgan tvrdi, on je snimio Biebsa kako se nespretno ispolivao pivom a kad je pevač to video, ljutito mu je uzeo telefon i slomio ga! To je Robertu bio dovoljan razlog da tuži Jusa i tvrdeći da je pretrpeo veliki duševni bol. On tvrdi ne samo da je izgubio sve kontakte na SIM kartici već i da je na telefonu ima neke jako važne slike, poput onih sa stotog rođendana svoje bake.

Robert tvrdi da je izgubio i poslovne kontakte koji će mu naneti veliku materijalnu štetu, a ako bude osuđen, Biebs će morati ili da plati 100.000 dolara ili da provede neko vreme u zatvoru. Naravno, tužena strana se jako nada da će Biebs zaključiti da mu je bolje da plati.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Nova era": Justin Bieber najavljuje novu muziku već sledeće nedelje!

5 thoughts on “Opet na meti: Biebs navodno slomio telefon, prete mu zatvorom!

  1. a daaaaj,nek ga puste na miru,ko je kriv tom novinaru sto nije sposoban zaradit svoj novac? samo da Juss ne zavrsi u zatvoru,sta on ima snimat njega,buudaalaa -_-

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.